Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

Září v ŠD

11. 10. 2024

Po krásném létě přichází září a s ním začátek školního roku a docházka do školní družiny. V průběhu měsíce září jsme se s dětmi poznávali. seznamovali se s činnostmi v ŠD. Zkušení druháci pomáhali prvňáčkům v novém prostředí. Naučili jsme se spousty nových her, jak ve třídě, tak i na hřišti. V závěru měsíce jsme měli ve ŠD projektový týden - JABLÍČKOBRANÍ.

Děti plnily jednotlivé úkoly - vědomostní, sportovní i tvořivé. Vyrobili jsme hodně krásných obrázků a výrobků, kde hlavní slovo mělo JABLÍČKO.

Vychovatelky ŠD

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Ze života školy

Kuronské slavnosti

11. 10. 2024

Naše škola se letos s radostí zapojila do náchodských Kuronských slavností, kde se děti z 2. a 3. tříd představily veřejnosti s muzikálem Karkulka. Na náměstí v Náchodě čekalo naše malé herce první velké vystoupení pro širokou veřejnost, a i přes počáteční trému zvládly všechno báječně!

S nasazením a nadšením přednesly známý příběh Karkulky tak, že udělaly radost nejen publiku, ale také sobě navzájem. Jejich vystoupení mělo úspěch a bylo důkazem, jak skvěle se dokáží překonat a zazářit.

 
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Ze života školy

Preventivní program s por. Miroslavem Mervartem

13. 10. 2024

V pátek 11. října nás ve škole navštívil pan por. Miroslav Mervart, který si připravil přednášku o silniční bezpečnosti pro žáky 1. a 2. tříd. Pro žáky 3.- 5. tříd bylo připraveno téma, které je čím dál tím více potřeba přiblížit dětem. A to sdílení fotografií, osobních informací a chránění si své identity. Panu poručíku Mervartovi moc děkujeme a těšíme se na další poutavé povídání. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Ze života školy

Úspěchy v logické olympiádě

16. 10. 2024

Rok se s rokem sešel a jsou tu nejlepší řešitelé letošní logické olympiády:

1. místo Adam N. (V. A)

2. místo Martin N. (V. A)

3. místo Tom P. ( V. A)

Všem srdečně gratulujeme !

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Ze života školy

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky